MŮJ BLOG
10.5.2018
1.3.2018
14.2.2018
1.2.2018
DALŠÍ PŘIPRAVOVANÉ ČLÁNKY
Jste začínající hospoda? Pomůžu Vám přeskočit období zkoušení.
Jste úspěšná hospoda? Pomůžu Vám vaší provozovnu „vyšperkovat“.
Jste hospoda a máte problém?
Jak na to, aby mi neodcházeli hosté v podvečer se slovy: „Jdem ještě někde?“
Proč je důležité mít správně osvětlený lokál?
Jak mít nejlepší pivo ve svém okolí?
Jaká je příjemná snídaně?
Jak na to, abyste měli prodávající obsluhu?
Jak správně inzerovat přijímání pracovníků?
Jaký je nejvhodnější jídelní servis?
Jak psát nabídku na vnitřní tabule?
Proč je nutné mít napsaný řád a pravidla provozovny?
Proč nemít pokojové květiny v restauracích?
Opatrně s vylepováním a věšením informačních či zákazových tabulek, polepů a popisů!
Proč raději opatrně zacházet se slovy – čerstvé, domácí…?
Jakým klíčem nastavovat ceny jídel?
Kuchyň bez kuchaře?
Jak dělat nebo nedělat akce typu ZDARMA…?
Jak lákavě servírovat jídlo?
Jaké jsou jídla, která se prodávají?
Jak učelně uspořádat sezení v lokále?
Jak lákavě napsat jídelní a nápojový listek?